Services

Jijbepaalt.nl claimservice

Voor wie is de jijbepaalt-verhaalservice?

Consumenten en ondernemers met eigen voertuigen
De consument of ondernemer welke schade aan voertuig of letselschade heeft opgelopen waarbij een tegenpartij is betrokken, die je aansprakelijk acht. Dit geldt niet alleen voor schade aan je auto, maar ook als je van je fiets of scooter bent gereden.

Jijbepaalt.nl ontvangt graag je Schade Aangifte Formulier (SAF) volledig ingevuld en ondertekend via schade@jijbepaalt.nl. Binnen één werkdag wordt de verhaalbaarheid onderzocht en nemen we contact met je op.
Indien blijkt dat de tegenpartij niet schuldig is, betrokkenheid niet te bewijzen valt of de dader niet bekend is en de schade niet te verhalen is bij het Waarborgfonds Motorverkeer, dan kunnen we helaas niks voor je betekenen.

Op het moment dat we de schade gaan verhalen zal door ons een expert ingeschakeld worden. Deze expertisekosten worden in eerste instantie door ons voorgeschoten. Ook onze kosten zullen namens u als klant rechtstreeks gevorderd worden bij de tegenpartij. Maar ook waardevermindering, bedrijfsschade en niet te claimen zorgkosten worden door ons geclaimd als van toepassing.

Autoschadeherstelbedrijven, omdat de eigenaar van de auto bepaalt
Je hebt een klant die graag zijn auto bij jullie schadeherstelbedrijf wil laten herstellen. Echter de verzekeraar van de klant verwijst je klant naar een schadeherstelbedrijf waar deze verzekeraar samenwerkingsafspraken mee heeft. Dit terwijl het hier om een verhaalbare schade gaat.
Is dit het geval en je wilt graag je klant helpen, neem dan contact met ons op. Jijbepaalt.nl bekijkt gelijk of zij de zaak in behandeling nemen zodat de klant zijn auto bij jou kan laten herstellen en jij betaald krijgt waar je recht op hebt, zodat er geen reden kan zijn om anders te moeten repareren.

Materiële schade wordt door ons gemiddeld binnen 29 dagen afgehandeld. Bij buitenlandschades of discussies kan de termijn verschillen en kan dit tot maanden duren.

jijbepaalt-verhaalservice kosteloos
De kosten die jijbepaalt.nl maakt bij het verhalen van de schade kunnen apart worden gefactureerd bij de aansprakelijke tegenpartij. In de wet is geregeld dat de persoon die schade heeft geleden een deskundige mag inschakelen die men bijstaat bij het verhalen van de schade. Die kosten zijn ook te verhalen op de tegenpartij. Jijbepaalt.nl kan in de meeste gevallen kosteloos werken zolang de schade in Nederland heeft plaatsgevonden.

Letselschade
Bij letselschade wordt Slot Letselschade ingeschakeld, waarmee jijbepaalt.nl samenwerkt.

| jouw auto | jouw keuze | jijbepaalt |

jijbepaalt logo

Vraag, probleem of klacht over je polis, schadeherstel, vaststelling- of afhandeling schadeclaim door verzekeraar?

Stel een vraag

Neem contact op

Bedrijventerrein Hondsgemet
De Aaldor 16-c
4191 PC Geldermalsen