Directe schadeafhandeling online

Schade en verzekerd "goedkope internetverzekeraar"

Schade en verzekerd "goedkope internetverzekeraar"

Ook regelden zij een vervangauto. Maandagmorgen ben ik de vervangauto gaan ophalen en ik werd ontvangen met koffie - en een rustige uitleg van het proces volgde. 

Hier kwam jijbepaalt.nl aan bod: die kan je inschakelen als belangenbehartiger als je auto schade hebt.
Mijn 1e reactie was: een belangenbehartiger, die heb ik toch niet nodig? Toch akkoord gegaan en… wat een geluk was dat!

Ik had de auto ongeveer een jaar geleden verzekerd via een “goedkope internetverzekeraar” : die waar iedereen profiteert…
DIe verzekering, die door ons betaald wordt, maakte gelijk bezwaar dat de auto bij TVL stond en niet bij een door hen aangewezen schade bedrijf.

Hoezo, vraag je je af? De verzekering zal toch mijn belangen behartigen hierin?
Gelukkig was Irene daar van jijbepaalt.nl en zij legde mij uit dat de verzekeringsbedrijven vaste afspraken hebben met schadeketens. Mijn mond viel open… Je wilt toch dat je auto weer zo goed als nieuw wordt en dat jouw belangen verdedigd worden?

Jijbepaalt nam het over en claimde de schade bij de tegenpartij- die al snel de schuld erkende.
De internetverzekeraar gaf direct aan dat zij het dossier sloten (hoe is het mogelijk!!). De auto was total loss- TVL ondernam alle mogelijke actie om een prima waarde te verdedigen (zelfs de factuur van 700 euro van een beurt van 2 weken ervoor werd meegenomen).

Jijbepaalt en TVL hielden ons bijna dagelijks op de hoogte en verdedigden ONS belang in dit dossier. Irene en TVL: jullie verdienen 5 sterren, de maximale score!

Je hoopt natuurlijk geen schade met je auto op te lopen-maar als je dan toch schade hebt: schakel jijbepaalt.nl in! en woon je in het noorden: breng je auto naar TVL Emmen. Deze mensen weten waar zij over spreken en handelen in het belang van de klant.

De nieuwe auto staat inmiddels voor de deur.
En : deze is niet meer verzekerd bij de bewuste internetverzekeraar, maar bij een verzekeraar waar WIJ bepalen waar de auto gerepareerd wordt als we onverhoopt schade hebben.

Irene: bedankt! TVL: bedankt!